diumenge, 1 de febrer de 2009

150 aniversari de la Societat de Sant Antoni Abat de Rubí


Dues setmanes de celebració del 150è aniversari de la Societat rubinenca de Sant Antoni Abat. Una entitat que amb 150 anys d'història aplega uns 500 socis i organitza, any rera any, la desfilada de Sant Antoni, una de les festes més esperada per a tothom a la nostra ciutat.
Aquest any especial la festa s'ha transformat en una gran celebració: dues setmanes d'actes (24, 25, 30, 31 de gener i 1 febrer), amb una gran carpa que ha ocupat tota la plaça Catalunya i una desfilada que serà difícil de tornar a repetir. I això, en dos caps de setmana amb tempesta de vent i pluja incloses. Però, amb la tenacitat de la Junta de l'entitat, la de la banderera (una dona, la Conxita Bamala) i els cordoners (Manel i Oriol Bamala), els socis i, sobre tot, la gent de Rubí (que no s'ha perdut cap acte i ha fet ple tots els dies), la festa s'ha pogut fer i hem pogut gaudir de molts bons moments tots plegats.

Felicitats a la familia Bamala, a la Junta de la Societat i als socis que han treballat de valent per a fer de la diada de Sant Antoni uns dels millors moments de les festes populars de la nostra ciutat.

1 comentari:

  1. Afortunadament el temps ha fet una petita pausa per poder gaudir de la desfilada...

    ¡ Fins i tot s´ ha pogut veure algun polític convergent dels que fan molta ràbia, desfilant per els carrers de Rubí!

    ResponElimina