dijous, 5 de febrer de 2009

Ja s'han iniciat les obres de la nova escola bressolEstic contenta perquè aquesta setmana han començat les obres de construcció de la nova escola bressol del carrer Calderón de la Barca. La nova escola bressol oferirà un màxim de 141 places distribuïdes en 8 grups. El cost de l’obra és d’1,1 milions d’euros i la inauguració del nou equipament està prevista per al darrer trimestre d’aquest any.
Serà una escola bressol que pel projecte i les imatges virtuals que he vist tindrà una bona arquitectura. A més, i com a característica més atractiva de l'edifici, serà un equipament dissenyat amb criteris bioclimàtics. Aquests criteris inclouen la climatització natural de l’edifici (coberta verda amb cultiu extensiu, orientació sud i voladissos per regular els raigs solars i la ventilació). Aquests criteris també tenen en compte la instal·lació d’energia solar per a l’aigua sanitària i la calefacció i un sistema d’il·luminació que es regula en funció de la intensitat exterior, així com un sistema de radiadors de calefacció de baix consum.
Ara, esperem que les obres tinguin el ritme compromès i en el proper curs escolar es pugui gaudir del nou equipament escolar tant esperat per moltes famílies de la nostra ciutat.
I a més, com la nostra ciutat no pot aturar-se, i si les coses surten com està previst (ja s'ha encarregat el projecte arquitectònic), al 2010 farem altra escola bressol a la nova plaça Josep Tarradelles (antiga bòbila Saltó-La Serreta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada