dimecres, 4 de març de 2009

Comencen les obres del nou pavelló de la Llana

Fotos: Primera pedra del 15 d'abril 2009
La brigada d’orbres municipal ha començat a treure tots els materials que actualment ocupen l’espai on s’ha de construir el nou pavelló perquè es pugui començar a construir aquesta setmana. Les obres ja estan adjudicades per 4,5 milions d’€, un cost un 11 % inferior al preu de licitació.

El nou pavelló poliesportiu es construirà en un solar de 13.971 m2 amb forma rectangular i tindrà una superfície construïda de 4.707 m2 distribuïda en 3 plantes.

La planta baixa, de 3.432 m2 construïts, és la zona destinada a la pràctica de l’esport amb una pista de 62 x 35 m, sis vestidors, magatzems i infermeria.

Les dimensions d’aquesta pista permeten encabir l’única pista estatal amb mides homologades (30 x 60 m) per competicions d’hoquei línia. A això se li suma que l’espai es convertirà en el centre català de tecnificació d’aquest esport després de la recent signatura d’un conveni amb la Federació Catalana de Patinatge.
A part de la pràctica de l’hoquei línia, també s’ha dissenyat l’espai per l’entrenament i competició d’altres disciplines. S’han plantejat 3 pistes de bàsquet divisibles amb cortines que es poden utilitzar de forma simultània, 1 camp d’handbol, 1 de futbol sala, 1 de voleibol, 1 de bàsquet de competició i 2 de bàdminton.
A la planta primera, amb 1.223 m2, se situen els accessos principals, l’administració, una sala polivalent, els serveis públics i de restauració, així com les grades per als espectadors amb un aforament per a 629 persones. La planta segona ocupa un espai de 52 m2 s reservat per una cambra d’instal·lacions.
Tant l’accés a l’edifici com a les zones comunes s’han projectat perquè siguin accessibles a persones amb mobilitat reduïda. A la planta primera s’accedirà mitjançant rampes amb baranes, mentre que l’accés a la planta baixa es farà directament sense desnivell. L’equipament disposarà d’un sistema de captació, emmagatzematge i ús d’energia solar per cobrir la demanda d’aigua calenta sanitària.
L’espai ocupat pel nou pavelló (3.642 m2) i la Masia de Can Serra (510 m2) suposa un 30 % del total del terreny. La resta d’espai serà ocupat per un parc arbrat i una zona d’aparcaments i es preveu que puguin estar finalitzades a finals de l’any 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada