dijous, 12 de març de 2009

El Cent Patins de Rubí campions de la Copa del Rei d'hoquei

El Cent Patins de Rubi es va imposar per 3-2 a l’equip mallorquí el diumenge a la final i van guanyar la Copa del Rei. Els jugadors de l’equip Sènior del HCR Cent Patins van portar a l’Ajuntament de Rubí la Copa del Rei com una forma de homenatge de la ciutat al seu esforç.

Actualment, l’HCR Cent Patins és un dels dos equips catalans que participen a la Lliga Estatal d’hoquei línia i, per tant, l’equip que juga en una categoria més alta de tots els que participen actualment a Rubí en les diferents disciplines i competicions. El Club, a més, fa una aposta clara per l'esport de base, perque a més de diversos equips de diferents categories, te un grup de base de uns 25 nens de diferents escoles.

La feina del club es clau a l'hora de pendre la decisió de fer una aposta de ciutat per ser referent a nivell estatal en aquest esport. Prova d’aquesta voluntat és la construcció del pavelló de La Llana, iniciada recentment, capaç d’acollir competicions europees i mundials com les que la ciutat es planteja fer en un futur.

Una altra inversió que servirà per millorar les condicions de les instal·lacions on es practica hoquei línia a Rubí es farà a la Pista Francesc Calvo, fent els tancaments laterals de la pista. Aquestes obres s’adjudicaran definitivament a finals d’aquesta setmana i s'han d'iniciar en un termini de 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada