dilluns, 9 de març de 2009

Maria Soriano Mendez: una rubinenca a la selecció espanyola de Futbol Sub 16


Fa pocs dies parlàvem d'esport femení. Aquesta setmana ens hem assabentat que la Maria Soriano Mendez, una noia de 13 anys i veïna de Rubí, ha estat escollida per anar a la selecció espanyola de futbol femení sub16, per a disputar un partit la propera setmana de març (Ciutat del Futbol de las Rozas, Madrid).

És una bona notícia per a l’esport rubinenc, perquè no és habitual que una de les nostres ciutadanes estigui a la selecció espanyola de futbol. Però, a més, és una bona notícia per a l’esport femení. En un món tant masculí com és el del futbol, que una noia jugui futbol i tingui èxit, és doble mèrit i mereix la nostra felicitació.

Maria juga al futbol des dels 7 anys. Ho ha fet a la nostra ciutat, començant en el ja desaparegut Sporting Rubí on va jugar dues temporades. Després ho va fer, dos anys més, a l'Olímpic de Can Fatjó. I, l'any passat, va jugar al Rubí Futbol Sala Femení, quan els barcelonistes es van fixar en ella i la van fitxar per l'equip femení infantil del Futbol Club Barcelona.

El passat febrer de 2009, va ser cridada per a la Selecció de Catalunya per a jugar la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub 15. Amb la selecció catalana, amb la victòria a doble partit contra la selecció d'Euskadi, ha aconseguit passar a la final del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub- 15, que es celebrarà al maig.

Segur que seguirem tenim notícies de la nostra Maria per la seva trajectòria (tot just començada) al món del futbol.

Sort Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada