divendres, 17 d’abril de 2009

Comencen les obres del nou edifici d'atenció ciutadana del Carrer Narcís Menard

Comencen les obres de construcció de l’edifici per a departaments municipals i atenció ciutadana del carrer Narcís Menard, un projecte finançat pel Fons estatal d’inversió local (FEIL), amb un pressupost d’ 1.100.000 euros, la segona quantia més elevada dels 31 projectes sufragats pel Pla Zapatero.

Les tasques d’enderrocament i retirada de runes duraran uns quinze dies i posteriorment es procedirà a la construcció del nou edifici destinat a acollir dependències municipals i d’atenció al ciutadà. Mentre s’executin les obres, que tenen un termini d’uns set mesos, es prohibirà l’accés de vehicles en el carrer de Narcís Menard, en el tram comprès entre els carrers de Doctor Robert i de Rafael Casanova.


L’edifici, que té una superfície de 185,22 m2, constarà de planta baixa i dues plantes més. També està prevista la reurbanització del carrer Narcís Menard en el seu tram amb la plaça Pere Aguilera, que serà de plataforma única.

El Pla Zapatero inclou altres projectes, a banda dels equipaments escolar i esportius, relacionats amb edificis municipals, com són la instal·lació de la fibra òptica per a la biblioteca i la nova escola bressol de Calderón de la Barca, la millora de l’accessibilitat i la climatització al Castell-Ecomuseu el Castell-Ecomuseu, la reforma i adequació de les instal·lacions de climatització el treatre municipal La Sala i la reforma i millora del centre cívic Can Fatjó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada