diumenge, 19 d’abril de 2009

Joan Subirats en la IV Jornada Supramunicipal sobre drogues


La IV Jornada Supramunicipal sobre drogues i altres comportaments de risc, que organitzem conjuntament els ajuntaments de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, tractarà aquest any, en què es torna a celebrar en Rubí, sobre les aportacions que es desenvolupen des del món local en la prevenció del consum de drogues.
La ponència marc d’aquesta jornada anirà a càrrec del Catedràtic en Ciències Polítiques de la UAB, Joan Subirats, qui parlarà sobre la perspectiva comunitària de les addicions a les drogues.

Posteriorment, els ajuntaments de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal presentaran diferents experiències desenvolupades pels tres municipis dintre dels seus respectius plans locals sobre drogodependències i comportaments de risc. Aquest jornada s’adreça sanitaris, professionals de serveis socials, educadors, policia local, mossos d’esquadra, monitors, etc. i, en general, a tots aquells professionals que treballen en contacte amb joves que poden presentar conductes de risc, i tindrà lloc a el pròxim 22 d’abril, de 9 a 14 h, a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament (rambleta Joan Miró, s/n) de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada