dilluns, 20 d’abril de 2009

Millorem quatre equipaments esportius amb 400.000 euros del Pla Zapatero.

El Pla Zapatero finança quatre projectes relacionats amb equipaments esportius amb un total de 400.000 euros que corresponen, al camp de Futbol de Can Fatjó, al pavelló i camp de futbol de Can Rosés, al camp de futbol 25 de Setembre i la pista Francesc Calvo.

Les obres dels primers projectes es van iniciar el passat 10 de març i evolucionen segons el calendari previst. Aquest últim projecte de la pista Francesc Calvo s’iniciarà en les pròximes setmanes. Les obres suposa una inversió de 208.500 euros i una execució prevista de tres mesos.
A mitjans d’abril han de començar les obres de reforma i adequació de les instal·lacions del camp de futbol de Can Fatjó. L’actuació contempla la substitució de la caldera de gasoil per gas natural en el sistema de calefacció i d’aigua calenta sanitària de l’edifici, i la reforma de dos dels vestidors petits (paviments, sòcols, pintura, portes, electricitat, fontaneria, etc.). Les obres tenen un pressupost de 78.000 euros i el termini previst de les obres és d’uns 5 mesos.
Aprofitem la inversió per posar al dia, també, alguns dels equipaments esportius municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada