dimarts, 28 d’abril de 2009

XIV Cicle de música de cambra


L’Escola Municipal de Música de Rubí ha programat cinc nous concerts per a celebrar el XIV Cicle de Música de Cambra que s’iniciarà el pròxim dijous 30 d’abril a les 21 hores amb l’actuació del Joan Casas Quartet Jazz a l’església evangèlica de Rubí (c. de Colom, 4-6), en un concert interpretat per Joan Casas (saxo tenor), Jordi Soler (guitarra), Alvaro Taborda (contrabaix) i Serginho Moreira (bateria).

El cicle continuarà el següent dijous 7 de maig, a la mateixa hora, a l’Escola de Música (c. de Joaquim Blume, 28, Complex Cultural Escardívol) amb el Trio Brahms, format per Raúl García (violí), David Bonet (trompa) i Rafael Salinas (piano).

Els altres tres concerts tindran lloc els dijous 14, 21 i 28 de maig, i seran una actuació de guitarra a càrrec de Jaume Torrent a l’església evangèlica; una altra de piano interpretada per Daniel Ligorio a l’Escola de Música; i l’actuació de Selanna Trio a l’església evangèlica, respectivament. Tots els concerts són gratuïts i es faran a les 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada