diumenge, 10 de maig de 2009

Imagine book: “El petit príncep” il·lustrat pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí

Els alumnes del Taller d’expressió plàstica de 9 a 12 anys de l’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí han participat en la segona exposició col·lectiva i el festival itinerant del “Imagine book”, un projecte organitzat per l’artista Elisa Pellacani a Barcelona (Associació Cultural Ilde. Imagine Book). Aquesta una proposta acull la creació de llibres d’artista que desenvolupen un projecte d’un exemplar únic, tiratges limitats o autoedicions. En concret, els alumnes dels tallers d’EDRA han creat un llibre en què han plasmat les seves interpretacions personals del conte “El petit príncep” amb les quals han il·lustrat cadascun un capítol del projecte creat.

Les obres que han participat en aquesta mostra es van presentar a la plaça Sant Just de Barcelona la passada Diada de Sant Jordi, on es van reunir diversos artistes artesans del llibre i que, per un dia, va ser rebatejada amb el nom de la Plaça dels Llibres Imaginats. Aquesta exposició s’instal·larà en el Centre Cívic Pati Llimona (c/ Regomir, 3 - Barcelona) i es podrà visitar des del 25 d’abril fins al 15 de maig. Posteriorment, l’exposició “Imagine book” passarà per la Llibreria Loring Art (c/ Gravina, 8 de Barcelona) i, d’aquí, viatjarà a altres ciutats de països mediterranis com Itàlia o el Marroc.

“Imagine book” és també el títol del llibre i catàleg de l’exposició amb les obres d’aquesta mostra i una sèrie de textos i obres inèdites d’artistes i professionals que han expressat la seva opinió sobre la concreció de la imaginació en un llibre-objecte. El catàleg es va presentar el mateix 23 d’abril en una edició de 1.000 exemplars, enquadernat manualment per l’editorial italiana Consulta, amb un CD amb música original de Lili After Garrett.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada