divendres, 12 de juny de 2009

Activitats el cap de setmana al voltant de l'exposició per escollir el projecte de la plaça Doctor Guardiet

L’Ajuntament ha organitzat una festa amb diverses activitats per a aquest cap de setmana al voltant de l’exposició per escollir el projecte de remodelació de la plaça Doctor Guardiet, entre els tres avantprojectes: Aljub, Nucli Rubeo i Estrats-Estrets.

Les activitats començaran dissabte a partir de les 17.30 hores amb una cercavila de gegants pel centre de la ciutat, un espectacle de circ amb Circ Crisis, una cantada de cançons tradicional de tuna i una xocolatada popular. Es tancarà la jornada festiva de dissabte amb una ballada participativa amb l’Esbart Dansaire de Rubí al voltant de les 20 hores.

Pel que fa a diumenge, a partir de les 12 h, hi haurà una cantada d’havaneres, un vermut musical i un actuació de jazz a la plaça. Aquest mateix dia, partir de les 19 hores, un cop tancat el període de votacions a les 18.30 h, es farà l’escrutini a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí i es farà públic el projecte guanyador.

En l’organització d’aquesta festa de cloenda del procés, han participat l’Esbart Dansaire de Rubí, les Colles Geganteres de El Pinar i del Teresa Altet, el grup d'havaneres Blau mariner i la Tuna de Rubí.

L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17. a 20.30 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 10 a 18.30 h., mentre que les votacions es poden fer de dilluns a divendres a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Centre i l’edifici Rubí + D de 9 a 14.30 i de 16.30 a 19 hores, i el cap de setmana a l’exposició de la plaça durant l’horari de visita.

Més informació del procés de remodelació a la web de l’Ajuntament (http://www.ajrubi.cat/ajrubi/apartats/index.php?apartat=2086) i al bloc (http://www.rubiguardiet.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada