divendres, 5 de juny de 2009

El partido se juega en Europa: Domingo 7 elecciones europeas
Fotos: CGLores, del míting central de la campanya de les eleccions europees, al pavelló de la Mar Bella, a Barcelona. Ha intervingut José Montilla, president de la Generalitat, juntament amb l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb la candidata del PSC al Parlament Europeu i eurodiputada, Maria Badia, i el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero.

. Montilla: “Des que governa l’esquerra a Catalunya i a Espanya hem avançat més que mai”
. La cap de llista del PSC i eurodiputada, Maria Badia: “els socialistes europeus som la força que construirà l’Europa social” ; “els socialistes europeus som la força que defensarà Catalunya, construint l’Europa social”; “la dreta espanyola no li interessa Europa i només vol fer vot de càstig als governs d’esquerres”.
. José Luis Rodríguez Zapatero, ha instat els ciutadans a votar socialista per tal que “el rumb progressista s’imposi a Europa” . Zapatero ha fet una crida als ciutadans i ciutadanes catalans, ja que “si Catalunya vota, la Catalunya moderna i europeista, guanyem els progressistes –ha dit- els que tenim il.lusió i confiança per sortir de la crisi”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada