dijous, 11 de juny de 2009

L’ajuntament organitza activitats físiques per a dones a l'estiuL’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb l’Associació d’Esport i Lleure (Aseill), organitza diverses activitats físiques de manteniment per l’estiu adreçades a dones i gent gran en general. Les activitats començaran el 2 de juliol i s’allargaran fins al 24 al Pavelló de Can Rosés en horaris de matí i tarda i grups diferenciats.

Les activitats físiques que s’organitzen són balls llatins com txa-txa-txa, rumba i salsa, gimnàstiques suaus com manteniment del sòl pelvià, elongació de la musculatura i exercicis de comuna vertebral, i coreografies en línia, només per a gent gran, i dansa del ventre, només per a dones.

Com a principal novetat, hi haurà una sortida de mig dia el dimecres 15 de juliol, que es farà amb tots els grups a l’hora, que s’afegirà a l’habitual excursió d’un dia, que es farà el 24 de juliol, a la platja de l’Estartit on s’ha programat un passeig en vaixell a les illes Medes.

Els grups establerts són dilluns, dimarts i dijous per a menors de 60 anys, amb dos horaris diferents, de 8.30 a 9.15 h i de 19 a 19.45 h, i els mateixos dies per a grups de gent gran, de 10 a 11 h i de 18.15 a 19 h.

Les inscripcions a les activitats, que tenen un cost de 23 € per a dones i de 12 € per a la gent gran i que es poden fer del 8 al 20 de juny, es poden fer a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c/ Joaquim Blume, s/n, Escardívol, tel. 93 588 82 07), de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h i els divendres de 9 a 13 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada