dissabte, 4 de juliol de 2009

Dones en xarxa, dones ciutadanes a Rubí
L’Ajuntament de Rubí presentarà el pròxim 7 de juliol, a les 18 hores, el projecte “Dones en xarxa, dones ciutadanes de Rubí” a l’auditori de l’edifici Rubí + D, amb la conferència “Dona, la xarxa va amb tu”a càrrec de la María Freiría, coordinadora de Dones en Xarxa.

Aquest projecte consisteix en crear una xarxa de dones mitjançant la web www.donesenxarxa.cat que vagi estenent-se per tots els municipis. Cada localitat participant, com ara Rubí (enllaç), te un espai web propi on fer visibles les veus de les dones a partir de les notícies, experiències i opinions que elles mateixes generin. Aquest conjunt de webs locals conformen la xarxa de dones a Catalunya.

“Dones en xarxa” vol fomentar l’ús d’internet com eina de comunicació, de relació i de participació de les dones per superar l’exclusió digital per raó de gènere, a través de l’organització de tallers diversos (com navegar, fer servir el correu electrònic i participar activament a la xarxa) i xerrades de sensibilització sobre la importància de la presència de les dones a la xarxa com a creadores de continguts i no només com a consumidores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada