divendres, 24 de juliol de 2009

Durant l'estiu està previst que acabin una quinzena de projectes finançats pel Pla Zapatero

Piscines 25 setembre

Estructura Pavelló de La Llana


Carrer Riera (obra del FEIL)

Està previst que al llarg d’aquest mes de juliol acabin al voltant d’una quinzena d’obres subvencionades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) dels 31 projectes que es van posar en marxa a partir del mes d’abril.

Es tracta de les obres de construcció de voreres i enllumenat del passeig de la Riera, que encara resta per col·locar l’enllumenat i l’enjardinament; l’enllumenat als carrers Or Diamant i Topazi, la instal·lació de la fibra òptica de la qual falta per pavimentar el carrer Sant Magí; l’enllumenat i voreres de l’avinguda Astronomia i plaça Urania.

Pel que fa a centres esportius, també acabaran les obres de reforma i adequació del pavelló de Can Rosés i del camp de futbol 25 de Setembre, dels quals falta per enllestir l’escomesa de gas i de llum, respectivament. Per altra banda, la majoria d’obres als centres escolars també està previst que acabin al llarg d’aquest mes per tal tancar durant l’agost els últims detalls que quedin pendents abans d’iniciar el nou curs escolar.

Al setembre també s’espera finalitzar altres projectes, com és el cas del parc de Ca n’Alzamora. En aquests moments s’estan realitzant tasques de jardineria i al setembre es col·locaran els jocs infantils.

El primer dels projectes que ja va finalitzar és l’enderrocament de les naus de Can Sedó, que tenien un termini d’execució d’un mes. També ja ha finalitzat la reforma i adequació de les instal·lacions del camp de futbol de Can Rosés.
Altres obres en marxa l’agost

A banda de les obres finançades pel FEIL hi ha un conjunt de projectes que es continuaran executant durant el període estival. Una d’aquestes actuacions és la construcció del poliesportiu de la Llana que va començar el mes d'abril i que actualment es troba en fase d’aixecament de l’estructura i manté el ritme d’execució programat.
Actualment s’està fent l’aixecament de l’estructura de l’edifici de la piscina i l'equipament esportiu que es construeix al 25 de setembre i les obres continuaran al llarg d’enguany seguint el termini d’execució previst.

Pel que fa a l’escola bressol que s’està construint al carrer Calderón de la Barca, està previst que les obres acabin a finals de juliol, per tal de fer un repàs dels darrers detalls durant el mes d’agost i que tot estigui a punt per a l’inici de curs.

Les obres del mercat municipal en aquests moments es troben en la fase de construcció de l’estructura del soterrani.

Per després d’estiu està previst iniciar algunes obres més, com és el cas de l’escola bressol del Bullidor. La previsió és adjudicar les obres cap al setembre per tal de realitzar-les durant l’últim trimestre d’enguany. També està previst iniciar la primera fase de les obres de reforma i rehabilitació del Celler cooperatiu cap al mes de setembre.

1 comentari:

  1. Carme!
    He cambiado el nombre de mi blog! Ahora es http://peusaterra.blogspot.com/

    Un saludo! =)

    ResponElimina