dimarts, 14 de juliol de 2009

Festa Major 2009 (II)Totes les fotos són de Lidia Larrosa amb la seva mirada i la seva màquina prodigiosa.

4 comentaris:

 1. Apreciada alcaldessa, moltes gracies, ha estat una bona festa major. Bona feina! Ara ens podria explicar perquè la Maria Badia ha votat a l'Alejo Vidal Quadras com a vicepresident de l'Eurocambra?

  ResponElimina
 2. Gràcies Cristian,
  La Festa Major ha estat un èxit gràcies a tu i a la gent de Rubí que l'agrada i sap gaudir de la festa amb els amics i la fa tant especial. I no són paraules per dir alguna cosa, jo he visitat altres ciutats en festes i ni molt menys participa tanta gent en totes les activitats, ni les entitats de la ciutat participant tant en la festa. Altres alcaldes i regidors que ens han visitat en aquests anys també resten molt sorpresos per la gran quantitat de gent que hi ha a la nostra festa.
  De perquè Maria Badia ha votat a Alejo Vidal Quadras, no tinc una resposta directa, perquè no he parlat amb ella, ni sé com són els mecanismes d'eleccions de càrrecs al parlament europeu (a vegades s'ha de votar al menys dolent per frenar altres opcions pitjors, i estic parlant de grups d'extrema dreta que n'hi ha). Però, per la meva experiència en política local, si vols construir i fer coses en positiu, normalment has de pactar amb diferents grups polítics, a vegades cedint en alguns punts, però sempre tenint clar quins són els límits i que no sempre és possible arribar a acords perquè no es poden trair el teus principis. Estic segura que Maria Badia ha fet quelcom correcte per l'opció dels socialistes europeus.

  salut

  ResponElimina
 3. Bona nit Cristian,

  Aquesta tarda he parlat amb la Maria Badia i li he preguntat si era veritat que havia votat pel Vidal Quadras i que tu m'has preguntat. M'ha dit que no era veritat, que hi ha un individu a internet que ha fet aquesta intoxicació, que ella i tots els eurodiputats socialistes catalans han votat pels candidats del partit socialista europeu. Com he cregut que era important que desmentis la falsa noticia que surt en Internet (pq jo també l'he trobat) ella m'ha dit que farà una entrada en el seu blog on explicarà a qui va votar. El seu blog és http://www.efutur.eu/mariabadia/ i jo també estarè atenta a la seva entrada, pq m'ha picat la forma de difamar i la facilitat que hi ha de difondre mentides.
  Aquesta resposta, per a tu, si la publicaré amb el teu permís, pq crec important que la gent que va llegir els primers comentaris també ho sapiguen. Gràcies a la teva pregunta, ara tenim la veritat.

  Bon estiu

  ResponElimina
 4. Ja he llegit el post al blog de la Sra Badia. Tot plegat un embolic mal intencionat pel que es veu. M'alegro que que no sigui veritat. Gracies de nou per tot.

  ResponElimina