diumenge, 12 de juliol de 2009

IV Casal d'estiu per a dones gransA partir del 15 de juliol s’inicia el període d’inscripcions per a la quarta edició dels Casals d’Estiu per a Dones Grans, que durant el mes d’agost organitza l’Ajuntament de Rubí, adreçats a totes les dones majors de 65 anys, residents al municipi i que viuen situacions de solitud durant el període de vacances, degut principalment a raons socio-econòmiques. L’any passat van participar 43 dones rubbinenques.

Les activitats del casal d’estiu començaran el 3 d’agost i finalitzaran el 31 amb una festa de cloenda, es realitzaran cada matí de dilluns a divendres, en dos torns, de 9 a 11 i d’11.30 a 13.30 h. Entre les activitats proposades tenim taller de musicoteràpia i risoteràpia, taller Cuidar-te és estimar-te, cine-fòrums i xerrades sobre seguretat i història del municipi, informàtica a nivell bàsic i activitats de manteniment de jardineria. L’assistència a les activitats és gratuïta, per la qual cosa es demana a les dones el compromís de que participen a totes les activitats del casal.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’ajuntament (enllaç) i/o adreçar-vos a la regidoria de la Dona (rambleta Joan Miró s/n, tel. 93 581 39 00).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada