dimarts, 7 de juliol de 2009

“Màrqueting de guerrilla” : Jornada sobre estratègies de màrqueting adreçades a les Pimes de RubíDins l’estratègia de l’ajuntament de recolzament a les empreses de la nostra ciutat, l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat “Màrqueting de guerrilla”, una nova jornada professional que s’organitza per a petites i mitjanes empreses (pimes) de la ciutat dintre del seu cicle de sessions formatives d’aquest any, el pròxim dijous 9 de juliol de 9.30 a 13.30 h.

En el desenvolupament de la jornada, els assistents coneixeran tècniques específiques per als petits empresaris i desenvoluparan un pla de màrqueting de guerrilla amb tècniques que representen una alternativa al màrqueting habitual, amb l’objectiu de millorar les seves vendes amb una mínima inversió. Aquest tipus de màrqueting s’adreça específicament a empreses petites que, amb una sèrie de tècniques de comunicació poc convencionals, intenten millorar els seus objectius empresarials.
La sessió serà conduïda pel consultor expert en màrqueting, comunicació i desenvolupament comercial i estratègic de System Institut, S.L., Juan Luís de los Ríos.
Per a més informació sobre els cursos de l’OSE, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 - 5813900, fax. 93 - 5886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net o http://www.rubiempresa.net/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada