dimecres, 9 de setembre de 2009

10è aniversari del Club d’amics dels automòbils antics de Rubí: Exposició fotogràfica


La mostra fotogràfica “Retrospectiva de Sant Cristòfol”, la festa del patró dels conductors que s’organitza amb motiu de la celebració del desè aniversari del Club d’amics dels automòbils antics de Rubí, s’inaugurarà demà dijous, 10 de setembre, a les 19.30 hores, a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació.

Aquesta exposició commemorativa consta d’uns 70 programes originals de la Festa de Sant Cristòfol, que abasten des de la dècada dels anys 40 fins la dels 70 del segle XX, i programes des de l’any 1999 fins al programa de festes d’enguany. La mostra de programes anirà acompanyada d’imatges de les festes celebrades a la ciutat al llarg dels anys.
A més, per completar l’exposició, a l’exterior de l’Antiga Estació, es podran veure 3 cotxes antics exposats en l’horari d’obertura de la sala fins al dia de la seva clausura, el pròxim 30 de setembre.
L’Antiga Estació es troba al carrer Josep Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 i de 18 a 20.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada