dimarts, 15 de setembre de 2009

12 + 1 Bicicletada popular del Mercat: el diumenge 27 de setembre a partir de les 11 hores


Aquest any la 12 + 1 Bicicletada Popular del Mercat Municipal canviarà el seu punt tradicional de sortida (el Mercat) per la Rambla del Ferrocarril a causa de les obres que envolten actualment aquesta zona. A més, l’hora de sortida s’endarrerirà una hora i es farà a les 11 h.

Per la jornada s’han establert dos itineraris diferents: un de 4,8 quilòmetres fins al bosc de Can n’Oriol pels participants adults, i un altre de 2,5 quilòmetres que pujarà per l’Illa de vianants des del carrer Cervantes fins al carrer Montserrat, pels infants i les persones que no vulguin fer una pedalada tan llarga. A més, l’entrada al bosc de Ca n’Oriol no es farà pel camí de terra sinó pel carrer de l’IES, per tal de no dificultar el desenvolupament de la resta d’activitats que es facin a la zona.

En arribar al bosc de Ca n’Oriol, hi haurà una botifarrada popular, una bossa obsequi per a tots els participants i es lliuraran els premis al grup més imaginatiu, la millor disfressa i la bicicleta més original. A més, tots els participants rebran, a la bossa obsequi, una butlleta, que hauran de lliurar degudament omplerta a la parada de promocions del mercat, per participar en la pròxima campanya del Mercat Municipal en què se sortejaran 10 bicicletes de muntanya entre els usuaris i usuàries d’aquest equipament.

Les inscripcions per participar en la bicicletada es poden fer a partir de demà a la drogueria del mercat municipal i fins a 10 minuts abans de la sortida a la mateixa Rambla del Ferrocarril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada