diumenge, 27 de setembre de 2009

EL Delegat del Govern, Joan Rangel, ha visitat algunes de les obres del Pla Zapatero a RubíEl Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, va visitar el divendres, 25 de setembre, algunes de les obres que s’estan executant a Rubí finançades amb el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Rangel va arribar a l’Ajuntament, cap a les 10.30 h del matí, i van fer una reunión amb els regidors Ana M. Martínez i Roger García i, els portaveus de l’equip de govern, Manuel Velasco i Ares Tubau. En la trobada s’han tractat aspectes relacionats amb el sistema de gestió i l’estat d’aquestes obres.
Després de la reunió, hem visitat les obres d’urbanització del carrer de l’Abat Escarré i, a continuació, varem anat al CEIP Torre de la Llebre per conèixer les obres de reforma i adequació que s’han dut a terme en aquest centre. S’ha fet la visita al CEIP Torre de la Llebre, en representació de les 13 actuacions que s’han fet a totes les escoles públiques de la ciutat.
Durant la visita inaugural, Rangel va manifestar que el pla “va ser una aposta molt encertada per part de l’Estat vers els ajuntaments, especialment en època de crisi del sector de la construcció”. El Delegat va reiterar que “l’objectiu principal era el de crear ocupació i s’ha complert”. En aquest sentit, va indicar que tant al municipi de Rubí com a la resta de Catalunya s’han generat més llocs de treball dels inicialment previstos: a Rubí s’havien previst 441 nous llocs de feina i finalment la xifra supera els 700.
Joan Rangel també va destacar la importància que els ajuntaments hagin escollit ells mateixos les obres necessàries i adients per tal de millorar els serveis municipals i va afirmar que “l’encert ha estat absolut”. Pel que fa a les obres de Rubí, el Delegat va destacar “una especial sensibilitat pel tema educatiu” i “la millora generalitzada que s’ha registrat a tota la ciutat”.
Un cop finalitzada la visita a l’escola Torre de la Llebre, varem visitar les obres del nou parc de la bòbila Saltó (Plaça Tarradellas) i les obres de millora de l’accessibilitat del Castell.
De les 31 obres del FEIL, el divendres ja estaven finalitzades 12, 14 estan a punt de finalitzar i la resta va en el temps previst.
Esperem que el FEIL-2 pel 2010 també ens serveixi per a millorar la nostra ciutat i crear ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada