diumenge, 20 de setembre de 2009

Quan manen les dones...

Fa una hora hem pogut veure el reportatge del programa 30 Minuts de TV3: Quan manen les dones.

Com a entrada del programa han proposat :"Què hauria passat si en lloc de ser Lehman Brothers haguessin estat Lehman Sisters?" Hauria fet fallida de la mateixa manera el banc d'inversions nord-americà? Si les dones manessin, haurien comès els mateixos errors?"

Els periodist@s han viatjat a Islàndia, país pioner en tenir la primera presidenta d’un estat, però que la crisi actual ha castigat molt, i on s’ha posat a moltes dones en la direcció de bancs i empreses que s’han arruïnat per a fer-les viables.
La resta del programa és un esplèndid reportatge amb els testimonis d’experts/es (com a Gutiérrez-Rubi ) i dones amb “poder” i que han triomfat en la seva professió, sobre si hi ha diferències a l'hora d’exercir el poder entre homes i dones.
Felicitats a tots l’equip de 30 minuts. Un programa que ajuda a gaudir d’una televisió pública de qualitat.
És un reportatge de:
Esther Llauradó
Lourdes Guiteras
Cristina Rivas

Imatge:
Carles de la Encarnación
Josep M. Domènech
Ferran Prat

1 comentari:

  1. En mi casa mandan las mujeres, las dos ( tres con la perrita que acaba de aterrizar).

    Puedes estar segura que si el "hombre" de la casa no ejerciera un cierto control sobre el gasto, la quiebra de Lehman Brothers al lado del agujero de la visa de mi mujer sería "pecata minuta"...


    Bueno, ahora en serio, quizás hace falta un poco de sentido común femenino para hacer de este mundo un lugar más amable para vivir, visto el resultado de siglos de control masculino.

    ResponElimina