dimecres, 14 d’octubre de 2009

Cap de setmana: VI Jornades policials amb una exhibició canina i la XXI Cursa de fons de Sant Muç
Unes 500 persones van assistir el passat dissabte a la Rambla del Ferrocarril per veure l’exhibició canina que va organitzar la policia local de Rubí en el marc de les VI jornades policials.
En aquesta ocasió hi van participar un total de 8 unitats canines de policies locals diferents: Rubí, Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Tortosa, Reus, Castelldefels, Esplugues i Peñíscola.

L’acte, que va tenir lloc entre les 11.30 i les 12.45 h del migdia, va finalitzar amb el lliurament d’obsequis institucionals i diplomes de participació a les diferents unitats participants a l’exhibició, a càrrec del regidor de Seguretat, Josep A. Serra.

Les VI jornades policials es van tancar el passat diumenge, 11 d’octubre, amb la celebració de la la 2a Cursa Policial de la International Police Association (IPA), en el context de la XXI Cursa de Fons de Sant Muç.
L’edició de la Cursa de Sant Muç d’enguany ha presentat dues novetats: el canvi de recorregut i l’organització conjunta amb la Unió Atlètica Rubí (UAR) i la 2a Cursa Policial de la International Police Association (IPA).
En total hi ha participat més de 1.450 corredors en les 3 categories (adults, nens i joves, i membres de l’IPA). Pel que fa als corredors d’aquesta última categoria, hi va participar agents dels Mossos d’Esquadra, del Cos Nacional de Policia, de la Policia d’Andorra i de 19 cossos de policia local diferents, a banda de Rubí.
Els guanyadors de la classificació general de la cursa, van ser:
Categoria Femenina:
1. Lidia Rodríguez Sierra (ISS Hospitalet) – 36’ 36’’
2. Miriam Ortiz Rivas (Club Hospitalet Atletisme) – 38’ 13’’
3. Encarna Núñez Mesa (CA Vic) – 38’ 36’’

Categoria Masculina:
1. Pol Guillem Duñó (FCBarcelona) – 32’ 49’’
2. Víctor Martínez Julia (Fent Camí Mislata) – 33’ 32’’
3. Antonio Tugores García (CA Pitius Eivissa) – 34’ 34’’
I per que fa als guanyadors de la categoria d’agents policials (masculí) van ser:
1 - Victor Martínez Julià, policia local d’Andorra (2n classificació general)
2 - Ivàn Limia Boo, policia local de Montornès
3 - Francesc Marsol Font, agent dels Mossos d’Esquadra (5è classificació general)
En la categoria femenina, la guanyadora va ser Montserrat Morató, policia local de Sant Joan de Vilatorrada.
Els premis per a la classificació general (categories femenina i masculina) són 500 euros (1r premi), 300 euros (2n premi) i 100 euros (3r premi). A més a més, el primer classificat de cada categoria va guanyar un curs de conducció segura i per al guanyador de la categoria de policies un curs de conducció policial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada