dissabte, 24 d’octubre de 2009

Inauguració del nou local del PSC de Rubí


Francesc Botella i Diego Martínez i regidores del nostre ajuntament

Un moment del pica-pica posteriorJosep Zaragoza i Pere Navarro amb una part de la nostra executiva local

Un moment de la intervenció de Pere Navarro, alcalde de Terrassa i 1r secretari de la Federació


Una vista de la sala durant l'acte d'inauguració el nou local del PSC de Rubí


Ahir, divendres 23, vam inaugural la nova seu de l’agrupació de Rubí del PSC. Vam assistir més de 150 persones, entre convidats de poblacions de la Federació Vallés Oest, afiliats, simpatitzants i amics del nostre partit. També vam comptar amb la presencia de representats d’IC i d’ERC a qui havíem convidat.

Va ser una acte molt emotiu, pq vam recordar alguns dels nostres companys socialistes, que ja ens han deixat, però que van lluitat i treballat intensament per la igualtat, llibertat, solidaritat i justícia social. També, vam gaudir d’una presentació sobre la història del socialisme (feta per la regidora Belén Meneses), el veterà i gran persona, Francesc Botella, ens va dirigir unes paraules, així com el nostre secretari d’organització local, Diego Martínez, el primer secretari de la Federació Vallés Oest i alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i el secretari d’organització de la Executiva Nacional del PSC, Josep Zaragoza. Vam concloure l’acte amb unes imatges d’actes i afiliats de l’agrupació i de algunes de les transformacions que s’han fet a Rubí des de que portem el govern de la nostra ciutat.
El nou local de la nostra agrupació no vol ser, només, un espai millor per poder desenvolupar les nostres activitats de partit. Volem que sigui un espai obert a la ciutat, per a que persones, creadors o entitats, que necessitin desenvolupar alguna activitat, puguin gaudir de les nostres instal·acions.

El local es troba al carrer Príncep, n. 27-29, us esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada