dijous, 22 d’octubre de 2009

Torna el cicle de cinema V.O. al Teatre Municipal La Sala

El divendres, 6 de novembre, el teatre municipal La Sala reprèn la programació del cicle de cinema V.O.. Aquesta programació es va anul·lar a principis d’estiu amb motiu de les obres de reforma i adequació de les instal·lacions de climatització que s’hi fan al teatre amb el finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

D’aquesta manera, la primera projecció que es podrà veure és “Los abrazos rotos”, un film del director Pedro Almodóvar protagonitzat per Penélope Cruz, Lluís Homar i Blanca Portillo, entre d’altres.

Fins a finals d’any també es podran veure altres pel·lícules en versió original de Japó, Estats Units, Regne Unit, Itàlia i Suècia. Entre aquestes produccions destaca “Gran Torino”, de Clint Eastwood, que es podrà veure el 20 novembre; i la pel·lícula catalana “Tres dies amb la família”, de Mar Coll. Aquesta última tancarà aquest cicle de cinema V. O. el 18 de desembre.

Totes les pel·lícules es podran veure els divendres al teatre municipal La Sala (c. Cervantes, 126), amb un preu d’entrada de 6 € (amb el carnet biblioteca 4’5 €, i amb el carnet cultural jove 3’5 €).


PROGRAMACIÓ DE CINEMA V.O.(novembre – desembre 2009)


Tots els divendres a les 22 h

Lloc: La Sala, teatre municipal

C. Cervantes 126, 08191 Rubí

Preu: 6 €, carnet biblioteca 4’5 €, carnet cultural jove 3’5 €

La programació pot sofrir alguna variacióNOVEMBRE


dv. 6

Los abrazos rotos

(Espanya) dir. Pedro Almodovar
Un home escriu, viu i estima en la foscor. Va tenir un brutal accident, fa catorze anys, a l’illa de Lanzarote, on va perdre la vista i també a la dona de la seva vida, Lena. Fa servir dos noms, Harry Caine, pseudònim amb el qual signa els seus treballs literaris, relats i guions, i Mateo Blanco, el seu nom real, amb el qual viu i signa les pel·lícules que dirigeix.


dv. 13

Despedidas

(Japó) dir. Yojiro Takita

Daigo Kobayashi, violoncel·lista, s’ha quedat sense feina, ja que la seva orquestra es va dissoldre. Decideix tornar a la seva ciutat natal amb la dona per buscar feina i començar de nou.


dv. 20

Gran Torino


(Estats Units) Dir. Clint Eastwood

Un veterà de la guerra de Corea descobreix un jove asiàtic que vol robar-li el cotxe, al qual té gran estima. A partir d’aquesta trobada fortuïta, establiran una relació paternofilial.

dv. 27

Génova

(Regne Unit) Dir. Michael Winterbottom

La pel·lícula gira al voltant de la ciutat italiana de Gènova, la qual ofereix a Joe i a les seves dues filles la possibilitat de reiniciar les seves vides després de la mort de la mare.


DESEMBRE


dv. 4

Vacaciones de ferragosto

(Itàlia) dir. Gianni di Gregorio

Gianni, un romà del Trastevere, viu a la casa familiar amb la seva mare viuda. El dia abans de Ferragosto, l’administrador de la comunitat li fa una proposta sorprenent i molt poc habitual: que aculli la seva mare, a casa seva, durant dos dies festius. A canvi, li ofereix deduir-li els deutes que ha anat acumulant durant anys en les despeses de la comunitat.


dv. 11

Déjame entrar


(Suècia) Dir. Tomas Alfredson

Oskar, un nen de dotze anys que prové d’una família disfuncional i sotmès a abusos diaris per part d’un grup de companys de classe, comença a entendre que la vida pot ser meravellosa però que a ell li ha tocat sofrir la part més fosca de l’existència.


dv. 18

Tres dies amb la família

(Catalunya) Dir. Mar Coll

Léa ha de viatjar sobtadament a Girona, on el seu avi acaba de morir. Allà l’espera la seva família, que pràcticament no ha tornat a veure des que va marxar a l’estranger. La mort del patriarca dels Vich i Carbó és l’excusa perfecta per forçar la convivència entre els seus descendents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada