dissabte, 7 de novembre de 2009

Actualment a Rubí, més de 1.100 jubilats i 1.979 habitatges on hi conviuen més de 3 persones reben bonificació en les tarifes d’aigua


Foto de l’acte d’homenatge, del 4 de novembre, a tres de les persones de més edat del municipi, que organitza anualment el Casal de la Gent Gran de Rubí: Pascuala Montserrat Esteve de 94 anys, Alfredo Sáez de 97 anys, i a Antoni Palau de 100.

El passat 30 d’octubre es va tancar la campanya informativa de les bonificacions en les tarifes de subministrament de l’aigua potable que es va posar en marxa l’1 de setembre. En aquest període de temps, l’Ajuntament de Rubí ha rebut 230 sol·licituds. D’aquest total, 179 fan referència a habitatges on hi conviuen més de tres persones (és a dir, quatre persones o més) i la resta, 51, a persones en situació de jubilació.

A banda de les sol·licituds rebudes durant aquesta campanya, a dia d’avui a Rubí hi ha més d’un miler de jubilats que ja disposen de la bonificació en el rebut de l’aigua potable. Concretament, 546 persones reben la bonificació del 50 % i 589 persones la del 25 %. Pel que fa als habitatges on hi conviuen més de tres persones i que també reben la bonificació, en aquests moments la xifra és de 1.979.

A partir d’ara, els ciutadans i ciutadanes interessats en sol·licitar les bonificacions han de fer-ho de forma habitual a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h, i dissabtes de 9 a 13 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada