divendres, 11 de desembre de 2009

Anna Ferrer va visitar l’Ajuntament de Rubí per parlar de la Fundació Vicens Ferrer
Anna Ferrer, vídua de Vicens Ferrer, ha fet una fugaç visita aquesta setmana a l’Ajuntament de Rubí on ha signat el llibre d’honor de la ciutat. Durant la trobada de dilluns vam poder parlar dels projectes que la Fundació Vicens Ferrer du a terme a l’Índia. Vaig poder traslladar a Anna Ferrer la voluntat del consistori de col·laborar amb l’ONG, ja sigui de forma directa o mitjançant els voluntaris que la Fundació té a Rubí (hi ha un centenar de famílies de la ciutat que hi col·laboren activament amb el projecte de Vicente Ferrer).

La Fundació Vicens Ferrer va ser fundada fa 40 anys a la ciutat Índia d’Anantapur per l’exreligiós. La seva primera visita a l’Índia va ser l’any 1952, a Bombay, com a missioner de la Companyia de Jesús. Va ser expulsat del país l’any 1968 per motius que la Fundació apunta “de desconfiança política” i va tornat un any més tard, a Anantapur, a petició de milers de ciutadans i de la primera ministra Indira Gandhi, on va posar en marxa la Fundació i on ha viscut fins la seva mort, el passat 19 de juny.

L’objectiu de la Fundació és eradicar al màxim la pobresa mitjançant l’afavoriment del desenvolupament sostenible a partir de la implantació de la cultura de conservació, la concessió de microcrèdits, la millora del subministrament d’aigua i de l’assistència sanitària a la població, i fent arribat l’educació a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada