dimecres, 30 de desembre de 2009

Avui s'ha inaugurat el vuitè jutjat de Rubí
Ahir la Consellera de Justícia Montserrat Tura va visitar el vuitè jutjat de Rubí que s’ha obert al públic avui, 30 de desembre. Amb aquest vuitè jutjat ja tenim l’oportunitat de que s’obrin jutjats especialitzat al nostre partit judicial, que integra les ciutats de Castellbisbal, Sant Cugat i Rubí. Una possibilitat que segur que es farà realitat en el nou edifici del Palau de Justícia de Rubí, que disposarà d’una capacitat per a 13 jutjats.

La Consellera ha confirmat que durant aquest 2010 s’iniciarà la licitació de l’obra i cap a finals d’any, inici 2011, tindrem iniciades les obres.

És una bona notícia per a la Justícia a Rubí i per la nostra ciutat, que gaudirà d’un equipament supramunicipal de qualitat i amb una arquitectura singular en un emplaçament que ajudarà a millorar el nostre urbanisme.

L’edifici es construirà al costat de les instal·lacions actuals del Club Petanca Rubí-les Torres. Durant el 2010 l’ajuntament farà les noves instal·lacions del Club per a poder iniciar les obres del jutjat sense interrompre les seves activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada