diumenge, 6 de desembre de 2009

El Cent Patins de Rubí campions de la Copa Europea Confederació d’hoquei línea.


Els jugadors del Cent Patins, i flamants campions de la Copa Confederació d’Europa, disputada el passat cap de setmana a Suïssa, van portat la copa a l’Ajuntament, on vam poder felicitar-los en nom de la ciutat. L’equip HCR Cent Patins, va aconseguir imposar-se a la final a l’equip francès de Villeneuve per un resultat de 3 a 1.

Per la bona tasca que està fent l’equip d’hoquei línea, a nivell de Catalunya, d’Espanya i ara d’Europa, amb tots els campionats que ja han guanyat (l’últim la Copa del Rei), hem de dir que la ciutat de Rubí està molt orgullosa dels jugadors i del club.
A banda de guanyar campionat, hem de destaca especialment el treball que l’equip està fent amb la formació dels equips base i la tasca de difusió de l’hoquei línea a les escoles de la ciutat. Amb la bona actuació del club, als jugadors dels equips base, que ara comencen i que són el futur, hauran de guanyar la Copa de Món, perquè al Cent Patins ja no li queda res més per guanyar.
Tant el capità de l’equip, Beni, com el president de l’entitat, Tadeu Palau, van demanar a l’ajuntament “compromís per donar suport a l’equip per assegurar que el Club que està orgullós de portar el nom de Rubí arreu de Catalunya, Espanya i Europa, pugui oferir més trofeus a la ciutat”.
Esperem que com ajuntament i com a ciutat, i a pesar de la crisi, estarem a la alçada, amb les obres de millores de la pista coberta Francesc Calvo i la construcció del pavelló de la Llana, que ja s’està construint, i que està fet a mida per a la pràctica de l’hoquei línia i amb les dimensions necessàries per a poder celebrar un campionat nacional o internacional.
Felicitats campions!!!, la temporada tot just ha començat i de ben segur que ens tornarem a veure amb altres trofeus que fareu viatjar cap a Rubí.

Mireu que ens espera amb Sparta Cup'10, el 2 i 3 d'abril a Barcelona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada