dimarts, 15 de desembre de 2009

Rubí participarà en els actes de cloenda de l'Any Amades del proper 17 de gener de 2010


Rubí, com a ciutat adherida a l’Any Amades, participarem en els actes de cloenda que s’estan organitzant arreu de Catalunya, pel proper 17 de gener de 2010, des de l’ajuntament i amb les entitats de la Taula de Cultura Popular i Tradicional. A Rubí hi ha una vinculació molt directa amb Joan Amades, no només per les tradicions rubinenques recollides a la seva obra, si no per la intervenció del dibuixant i pintor, Daniel Bas i del mestre de música de les escoles Ribas, Joan Tomàs, que van ser col·laboradors actius en els treballs de recerca de la cultura popular catalana fets per Amades.

El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i, l’Associació Cultural Joan Amades, en complicitat amb tots els ajuntaments de Catalunya que s’hi vulguin afegir i Federacions de cultura popular, estan preparant la cloenda de l’Any Amades.
Els actes es realitzaran a les 12 h. del migdia a les places majors i es podrà incloure dintre de qualsevol activitat vinculada a la cultura popular i tradicional, però, haurien de tenir la següent estructura mínima:

- Lectura del manifest Cloenda Any Amades
- Enlairada de globus amb el logotip commemoratiu.

L’acte conjunt de molt pobles i ciutats, adherits a l’any Amades, serà el darrer homenatge a aquest personatge amb el qual tots estem en deute pel llegat patrimonial que ens va deixar.

Ja us anirem informant de com serà aquest acte de cloenda de l’Any Amades a Rubí. Però, el diumenge 17 de gener a les 12, ja ho podeu anant apuntant a la vostra agenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada