dimarts, 12 de gener de 2010

L’HOSPITAL DE RUBÍ PORTARÀ EL NOM DE VICENTE FERRER


El futur hospital per a Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal s’anomenarà Hospital Vicente Ferrer. La consellera de Salut ha donat a conèixer el nom en una visita que hem fet aquesta tarda a la Fundació Vicente Ferrer, acompanyada de l’alcalde de Sant Cugat, l’alcaldessa de Castellbisbal, el president de Mútua de Terrassa i jo mateixa. En la visita també s’ha parlat de fer projectes de col·laboració sanitària entre les diferents administracions i la Fundació.

A principis del mes de desembre la vídua de Vicente Ferrer, Anna Ferrer, va visitar l’Ajuntament de Rubí, per poder parlar de la feina de la Fundació a l’Índia i com poder col·laborar des de l'àrea de cooperació de l'ajuntament en els diferents projectes. Va ser aleshores quan es va parlar de la possibilitat de donar el nom del seu marit a l’Hospital que pròximament començarà a construir-se a Rubí i que donarà cobertura també a les poblacions de Sant Cugat i Castellbisbal.

El centre sanitari està en fase de concurs d’idees, convocat per Mútua de Terrassa, i es preveu que en poques setmanes es conegui l’equip redactor del projecte i les primeres imatges del projecte arquitectònic guanyador.

L’Hospital Vicente Ferrer s’ubicarà en uns terrenys de 26.616 metres quadrats, que es troben al carrer Sòcrates, del polígon industrial de Can Sant Joan, entre els municipis de Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Aquest hospital tindrà prop de 17.000 m2 i disposarà de serveis d’urgències, consultes externes i gabinets, diagnòstic per la imatge, quiròfans, diàlisi i hospitalització. Aquest hospital evitarà la majoria dels desplaçaments dels ciutadans d’aquests municipis als hospitals de Terrassa.

1 comentari:

  1. Com que "Vicente" Ferrer?. Vicenç Ferrer va nèixer a Barcelona i la seva fami.lia es originària de Gandia (Pais Valencià). A més ell sempre es va fer dir VIcenç. A que ve ara aquest canvi de nom?.

    ResponElimina