dimecres, 10 de febrer de 2010

Dinar de treball amb la Junta de CECOT RUBÍ

El dilluns vaig anar a un dinar de treball amb la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas i la Junta directiva de l’associació empresarial CECOT Rubí. Van assistir el president, Jordi Parera, el vicepresident, Lluís Ridao, el vicepresident de la Patronal Cecot, Martí Colomer, i l’adjunt a la Secretaria General, Joseba Ruíz, a més una vintena d’altres membres de l’associació.

Aquesta trobada és una invitació de CECOT Rubí per a tenir un intercanvi d’impressions sobre la situació econòmica i empresarial de la ciutat i les línies d’actuació municipal que poden incidir en aquest camp. Durant el dinar es va fer un repàs dels temes prioritaris per l’equip de govern que pot tenir una incidència en el present i el futur econòmic de la ciutat, com el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), el Catalonia Innovation Triangle (CIT) i l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí (ADES). També es va parlar de la inversió que es realitzarà als polígons industrials,amb els projectes del segon Pla Zapatero, i amb la inversió municipal.
Els empresaris rubinencs també ens van explicar com veien la situació econòmica local i global: amb la convicció de que el 2010 encarà serà un any dur per a la superació de la crisi, sembla ser que moltes empreses ja comencen a veure una clara recuperació en els seus balanços, molt vinculat a la recuperació del crèdit bancari, que s’havia tancat de cop a finals del 2008 i al 2009 i que va fer trontollar moltes empreses amb una clara viabilitat econòmica.
Des de l’ajuntament a banda de parlar dels temes anteriors, també li van expressar el nostre suport per a continuar apostant per la modernització dels nostres polígons industrials (que ocupen una superfície similar a la Zona Franca de Barcelona) i aconseguir que Rubí continuï sent una ciutat industrial del s. XXI i econòmicament dinàmica. Volem una ciutat on viure i també treballar, com fins ara. Volem una ciutat completa, de la que sentir-nos orgullosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada