divendres, 19 de febrer de 2010

Felicitats a la rubinenca GREGÒRIA SÁNCHEZ! són 100 anysAquest matí hem anat a felicitar a l’avia rubinenca Gregoria Sánchez Martín pels seus cent anys a la Residència i Centre de Dia “Conxita Valls”, on viu des de fa més d’un any, tot i que va arribar a la ciutat als anys 70. En aquest homenatge i festa d’aniversari estaven els seus fills i família, també tots el residents i la seva amiga Teresa, les treballadores de la residència, així com la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, i la representant de l’Oficina de Gent Gran Activa del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Laia Bonet. Se li han lliurat diversos obsequis i rams de flors, que ella ha agraït molt per que ens ha confessat que li encanten les flors. Durant la festa ens ha explicat que està molt contenta i orgullosa de la seva família i que es troba molt contenta de viure a la Residència Conxita Valls, on rep un tracte magnífic.

Gregoria, que va néixer a Don Benito (Badajoz), va arribar a Catalunya, després que ho fes un dels seus fills als anys 60, acompanyada del seu marit i els altres tres fills i filles. Però no va ser fins a la dècada dels 70 quan ella i el seu marit es van instal·lar definitivament a Rubí, seguint els passos de tres dels seus fills que havien vingut abans a viure a la nostra ciutat. Ara la senyora Gregoria passa gran part del dia fent mantes i capelines de ganxet que és la seva principal afició.

Amb aquesta rubinenca són ja sis els ciutadans i ciutadanes que han arribat als cent anys, entre els quals dos són homes (nascuts al 1909) i la resta dones (nascudes al 1906, 1909 i 1910).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada