diumenge, 7 de febrer de 2010

NOU CICLE DE CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL A LA SALA

El nou cicle oferirà projeccions nacionals i internacionals procedents de França, Argentina, Uruguai i Japó
El film argentí “El secreto de sus ojos” del director Juan José Campanella, que ha estat escollida com una de les finalistes en la 82 edició dels Oscars d’aquest any en la categoria de millor pel·lícula en llengua estrangera, és la primera projecció que s’ha fet al Teatre Municipal La Sala en el nou Cicle de Cinema en Versió Original que ha començat aquest divendres 5 de febrer a la nostra ciutat.
La resta de pel·lícules que es podran veure en aquest primer trimestre de l’any, que inclou l’espanyola “Celda 211” amb Luis Tosar, una de les favorites als Premis Goya d’aquest any pels quals té 16 candidatures, o “Si la cosa funciona” l’ultima comèdia del cineasta nord-americà Woody Allen, són de procedència francesa, espanyola, japonesa i uruguaiana.

Totes les pel·lícules es podran veure els divendres al teatre municipal La Sala (c. Cervantes, 126) a partir de les 22 hores, amb un preu d’entrada de 6 € (amb el carnet biblioteca 4’5 €, i amb el carnet cultural jove 3’5 €).


PROGRAMACIÓ DE CINEMA V.O.
(febrer – març 2010)

FEBRER

Divendres 5

El secreto de sus ojos (Argentina) Dir.: Juan José Campanella

Benjamín Espósito no ha pogut esborrar de la seva memòria un crim succeït fa ja 25 anys. Decideix retrocedir i seguir un altre cop el fil de la història; recórrer de nou aquell passat d’amor, mort i amistat.

Divendres 12

El primer dia del resto de tu vida (França) Dir.: Remi Bezançon

Melodrama familiar que ens mostra cinc dies que han marcat la vida d’un matrimoni y els seus tres fills. Cada un d’aquest dies correspon a un dels membres de la família.

Divendres 19

Still Walking (Japó) Dir.: Kore-eda Hirokazu

Un dia d’estiu, una trobada familiar, la commemoració de la mort d’un dels fills després de 15 anys. La casa dels pares i el menú pràcticament resten inalterables, però els membres de la família sí que han canviat.


Divendres 26

Gigante (Uruguai) Dir.: Adrián Biniez

El vigilant d’un hipermercat està enamorat de la dona de fer feines de l’establiment. Des del seu lloc de treball la segueix amb les càmeres de vigilància instal•lades per el control de clients i treballadors.


MARÇ

Divendres 5

Si la cosa funciona (EE.UU.) Dir.: Woody Allen

Un estrany misantrop i una ingènua i impressionable jove, que a marxat de casa seva, es troben immersos en sorprenents i confuses situacions romàntiques quan els pares d’ella la van a buscar.

Divendres 12

Yo también (Espanya) Dir.: Álvaro Pastor i Antonio Naharro

Daniel, un jove sevillà de 34 anys, és el primer europeu amb síndrome de Down que ha obtingut un títol universitari. Enceta la seva vida laboral a l’administració pública on coneix a la Laura, una companya de feina.

Divendres 19

Toda la culpa es de mi madre (França) Dir.: Cécile Telerman

La família Célliers és com qualsevol altra família. Mady, mestressa de casa de 60 anys esplèndids, es passa el dia parlant malament de les seves filles i del seu marit Henry, ex director general, un home estrany que, des de la seva jubilació, sembla haver entrat en un procés de regressió.

Divendres 26

Celda 211 (Espanya) Dir.: Daniel Monzón

Juan, funcionari de presons, es presenta al seu nou destí un dia abans de la seva incorporació oficial. Pateix un accident minuts previs al inici d’un motí en el sector dels FIES, els presos més temuts i perillosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada