divendres, 19 de març de 2010

Comença un nou cicle d’activitats infantils, els diumenges, al Castell Ecomuseu de Rubí


Un taller de construcció de vaixells pirates és l’activitat que obre aquest diumenge 21 de març el nou cicle d’activitats infantils al Castell Ecomuseu Urbà, que s’organitza un diumenge de cada mes al voltant de les 12 hores. En aquest primer taller, en el que es construiran diferents models de vaixells pirates amb l’ajuda de diversos materials per reciclar, poden participar nens i nenes a partir de 4 anys. En totes les activitats, que són gratuïtes i tenen una durada aproximadament d’una hora, els infants que hi participin hauran d’anar acompanyats sempre d’un adult.

A més d’un taller de dansa per a tota la família que es farà a finals d’any, hi ha d’altres d’art i música al maig, de receptari de bolets al juliol i de pintures rupestres a l’octubre. Aquestes activitats tenen un aforament limitat entre 90 i 150 persones, depenent de la temàtica de cada taller.
Per la resta de mesos, s’han programat activitats musicals, de teatre, titelles, màgia, etc., com “Pirates de secà”, ambientat en el món dels pirates i dirigit tota família, que es farà a l’abril; o “Iguals i ben diferents” un espectacle relacionat amb una de les exposicions “Bolets a Rubí” que estarà oberta al públic durant l’estiu, entre d’altres.

2 comentaris:

 1. Estimada Carme:
  Abans de tot vull agraïrte la teva visita a Karyûkai, dessitjo que t'agradin els petits relats sobre la cultura del Japó, una cultura una mica més complicada que la nostra, peró igualment meravellosa, i felicitar-te per la feina a Rubí, ciutat que la tinc molt pressent de quan estudiaba a Sant Cugat -em sembla que fa un segle d'aixó-. Gràcies i petons.

  ResponElimina
 2. Carolina, gràcies a tu per haver creat un blog i uns relats tant elegants i delicats, dels que gaudirem moltes persones. Ha estat una encantadora cibertrobada que espero segueixi.
  Una abraçada
  Carme

  ResponElimina