divendres, 26 de març de 2010

L’Ajuntament de Rubí se suma a la campanya L’HORA DEL PLANETA del 27 de març


El dissabte 27 de març, i durant una hora (de 20’30h a 21’30h), l’Ajuntament de Rubí apagarà l’enllumenat ornamental del voltant del Castell, els focus de l’illa de vianants ubicats a nivell de vorera, la il·luminació ornamental de la rotonda de l’avinguda de l’Estatut on està situada l’escultura Inèrcia i l’enllumenat de les places Pere Aguilera i Pearson.
Rubí és una de les prop de 6.000 ciutats de tot el món que s’han sumat a aquesta iniciativa global organitzada per l’associació ecologista WWF. A través de “L’hora del planeta 2010”, WWF demana als ciutadans, escoles, universitats, organitzacions, empreses i administracions que apaguin els seus llums durant una hora per reivindicar l’estalvi energètic i la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu de la mesura és alertar sobre l’escalfament que pateix el planeta i sensibilitzar la població, per això l’Ajuntament també fa una crida a la ciutadania a apagar tots els llums a l’hora programada.
L’any passat, l’Ajuntament de Rubí ja va participar en aquesta acció apagant la il·luminació d’alguns edificis i espais municipals com el Castell-Ecomuseu Urbà, l’edifici central de l’Ajuntament i la plaça Pere Aguilera, així com la rotonda de l’avinguda de l’Estatut. En l’apagada del 2009 hi van participar més de 4.000 ciutats de 88 països, incloent unes 200 ciutats espanyoles.

1 comentari:

  1. Així m'agrada, que a Rubí també ens unim a campanyes interessants! :=)

    ResponElimina