dilluns, 29 de març de 2010

Noves exposicions temporals al Castell Ecomuseu de Rubí

A més de l’exposició permanent “Rubí, l’evolució d’un poble” del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà, inaugurada el passat mes de desembre, al llarg de l’any es programen d’altres que es poden visitar també els diumenges d’11 a 14 hores, com “Els pirates a la Mediterrània”, que estarà oberta al públic fins al 16 de maig.

A partir del 27 de maig, la mostra que s’inaugurarà serà “Bolets de Rubí”, amb més de les 130 fotografies, una sèrie de bolets tractats amb resina transparent que permet exposar-los sense riscos biològics, un audiovisual i il·lustracions diverses. Fruit de la col·laboració entre el Museu Municipal i Sergi Campany, aquesta mostra es podrà visitar fins al 25 de juliol.

Després de l’estiu, l’exposició itinerant de l’Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (IPHES) “Europa fa un milió d’anys” mostrarà als rubinencs els orígens de la vida al planeta Terra amb recreacions de paisatges de l’època i grans escenografies que permetran conèixer l’ecosistema d’ara fa un milió d’anys i com era la fauna que l’habitava. Aquesta mostra es podrà visitar del 23 de setembre al 19 de desembre.

L’horari d’obertura al públic del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà és de dimarts a dissabtes, de 16 a 20 h i dissabtes i diumenges d’11 a 14 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada