dimarts, 27 d’abril de 2010

Tallers de TIC's per a Dones a Rubí, organitzats per Dones en Xarxa i l'Ajuntament


Dones en Xarxa impartirà tallers de TIC’s per a Dones a Rubí. L’objectiu d’aquests cursets és apropar Internet a les dones i fomentar la seva participació activa a la xarxa.

Enguany podrem triar entre el taller d’iniciació a Internet, el de creació de blocs, el de xarxes socials i el de vídeos.

1. Dona, Connecta’t! (3 sessions de 2 hores) 3, 5 i 7 de maig

Adreçat a dones sense coneixements de navegació per Internet que vulguin introduir-se en aquest món: com funciona i què podem fer amb Internet, cerques per la xarxa, obrir i utilitzar un compte de correu electrònic, etc.

2. Crea el teu Bloc (3 sessions de 2 hores) 10, 17 i 31 de maig

Un blog és una mena de diari virtual on podem escriure sobre la nostra vida, els nostres temes d’interés, feina, etc. Aquest taller está adreçat a totes aquelles dones que vulguin aprendre a utilitzar aquesta eina com a medi per la difusió dels seus pensaments, idees, treballs, etc.

3. Crea els teus vídeos (3 sessions de 2 hores) 11, 18 i 25 de maig

En aquest taller farem servir editors de vídeo per tal de crear la nostra propia peça audiovisual. També aprendrem a moure el vídeo per la xarxa i a compartir-lo amb altra gent.

4. Mou-te a les xarxes socials (3 sessions de 2 hores) 12, 19 i 26 de maig

Les xarxes socials són pàgines web que permetin a les persones conectar-se amb els seus amics i amigues i fins i tot conèixer gent nova, amb la finalitat de compartir continguts, interactuar i crear comunitats on es parli d’interessos similars, com el treball, lectures, jocs, ideologies, etc. Si això es el que busques d’Internet, aquest taller és ideal per tu!

Per més informació i inscripcions dirigiu-vos al Servei de la Dona

Adreça: Edifici Rubí+D, Rambleta de Joan Miró, s/n, 08191, Rubí.
Telèfon: 93 581 3900
Correu electrònic: dona@ajrubi.es
Horari d’atenció: Dl a Dv de 9 a 14 h i Dm, Dx i Dj de 16 a 19 h
Pàgina web: Ajuntament de Rubí

1 comentari:

  1. Vim te agradecer por se tornar seguidora do meu espaço, obrigada.

    Seja bem vinda.

    beijooo.

    ResponElimina