diumenge, 18 de juliol de 2010

El 19 de juliol comencen les obres de 22 nous pisos de lloguer de protecció oficial al carrer LepantDemà, 19 de juliol, comencen les obres de 22 nous pisos de protecció oficial promoguts per la Societat Municipal Proursa. En aquest cas, els habitatges, ubicats al carrer Lepant, es lliuraran en règim de lloguer. Els habitatges es distribuiran en un edifici de quatre plantes d’alçada i un local comercial a la planta baixa, i està previst que la construcció finalitzi al gener de 2012, desprès de 18 mesos de treballs.

Entre les vivendes que es comencen dilluns hi ha vuit pisos d’una habitació, que tenen uns 40 metres quadrats de superfície útil; dotze de dos, d’entre 50 i 60 m2; i dos de tres habitacions, de 70 m2 aproximadament. Un d’aquests darrers pisos està adaptat per persones amb mobilitat reduïda. La composició de l’immoble es completa amb el local comercial a la planta baixa i quinze places de aparcament.
Més pisos al mateix sector

Aquesta promoció que comença dilluns no és l’única de la zona. De fet, just davant del solar dels nous pisos hi ha una altra promoció. En aquest cas es tracta de 46 pisos en règim de venda que promou també la Societat Municipal Proursa a traves del IMPSOL (Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial).

Els criteris concrets per optar als pisos de venda del carrer Lepant es poden consultar a la plana web de Proursa o bé a les seves oficines ubicades al carrer Prim, on a més a més s’ha de lliurar la documentació per accedir a un d’aquest 46 habitatges.

El parc d’habitatges de protecció social

En aquest moments el parc de pisos protegits està composat, d’una banda, pels quaranta habitatges en règim de venda que s’estan ultimant a Sant Jordi Parc i que formen part d’una promoció de 55. L’entrega de claus d’aquest quaranta pisos als seus propietaris està prevista per al 27 de juliol, desprès de que el 30 de juny ja es lliuressin tretze dels quinze pisos d’un edifici annex de la mateixa fornada.

Igualment, a Can Sant Joan, estan en procés 33 pisos de protecció oficial en règim de lloguer. El termini per lliurar les sol·licituds d’aquesta promoció conclou el 30 de juliol.

Finalment a la Zona Nord, les promocions actives són les ja esmentades. És a dir, els 22 pisos de lloguer que es comencen a construir dilluns i els 46 de venda, ambdues promocions es troben al carrer Lepant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada