dilluns, 12 de juliol de 2010

Jazz a la terrassa de la nova Biblioteca els propers tres divendres de juliolEl nou cicle musical Concerts de Jazz a la terrassa de la nova Biblioteca Mestre Martí Tauler s’inaugura el pròxim divendres 16 de juliol amb el primer del tres concerts que es faran al llarg d’aquest mes.

El duet format pel músic català, Enric d'Armengol, i el veneçolà, Alejandro Salas, presenten el primer dels concerts de jazz amb una fusió d’estils i ritmes diferents a partir de les 22 hores.

Les altres dos actuacions es faran el divendres 23 de juliol, a càrrec de Julio Marks i Valentín Donadio, que oferiran un concert basat en estàndard de jazz i bossanova, i el divendres 30 de juliol, on, amb el concert Bossanovando, Cris Cabral i Gora Casado barregen la samba, la bossa i el folk amb el swing, el funk i el blues.

L’entrada als concerts, que es fan tots a les 22 hores, és lliure, tot i que les places estan limitades a l’aforament de l’espai, al voltant de 75 persones. L’accés a la terrassa, ubicada a la segona planta de l’edifici, es farà directament des del carrer Aribau, tot i que si alguna persona amb cadira de rodes necessités utilitzar l’ascensor, se li donaria pas a l’equipament per poder accedir-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada