dilluns, 2 d’agost de 2010

Presentació de la reforma de l'Escardivol per a millorar les escoles municipals d'art i de música de RubíA conseqüència del trasllat de la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler, el projecte preveu la redistribució interior d'una part de l'edifici i l'adequació i millora de les instal·lacions elèctriques i de climatització d'aquest equipament cultural, que acull l'Escola de Música, l'Escola d'Art i Disseny (EDRA), l'Esbart Dansaire de Rubí i Ràdio Rubí.

L'actuació a la planta soterrani afectarà les zones que ara ocupen l'Escola d'Art i l'Esbart Dansaire, el qual, més endavant, es traslladarà a l'edifici Espona. A la planta baixa, se substituirà la barana existent per adaptar-la a la normativa vigent i s'instal·larà un sistema de ventilació a la sala polivalent que actualment és inexistent. A la planta primera es concentraran els serveis de les dues escoles: s'hi ubicaran els equips directius i els serveis administratius. A més, també s'hi ubicarà la sala de professors, una sala menjador i es reservarà un espai únicament per al servidor de l'Escola d'Art.

La zona que fins ara ocupava la Biblioteca es redistribuirà per desenvolupar-hi les activitats de l'Escola d'Art. S'hi instal·laran 2 sales d'ordinadors per a 30 usuaris cadascuna, 2 sales multimèdia teoricopràctiques i una sala polivalent, i també es repararan les instal·lacions de fontaneria. Se substituiran els aparells de la instal·lació climàtica i s'incorporaran noves instal·lacions elèctriques d'acord amb els nous usos d'aquest espai.

L'actuació a la planta segona se centra a alliberar el pas que dóna accés directe a l'escala d'incendis i s'ampliarà l'aula Frederic Mompou de l'Escola de Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada