divendres, 6 d’agost de 2010

Presentació de l'adeqüació de l'entorn del nou pavelló poliesportiu de la Llana de Rubí


L'espai on estan emplaçats el pavelló poliesportiu de la Llana, actualment en fase de construcció, i la Masia de Can Serra és un lloc envoltat de naus industrials que està en procés de transformació. La voluntat del consistori és convertir aquest espai en un complex esportiu i, alhora, en un espai ciutadà que permeti la celebració d'actes multitudinaris.

L'Ajuntament preveu convertir aquesta zona en un espai agradable, on la relació física i visual entre l'interior del complex esportiu i l'exterior sigui harmònica. En aquest context, es crearà un parc arbrat al voltant del pavelló que aporti qualitat ambiental als espais d'activitat i que, alhora, suavitzi la transició amb l'espai exterior.

El projecte preveu la urbanització de l'entorn del pavelló i de l'aparcament, així com la incorporació d'un rocòdrom d'una alçada màxima de 12 metres per 9 metres d'amplada. Aquesta instal·lació s'ha dissenyat per a l'escalada amb corda i està pensada tant per a escaladors principiants com experts. El projecte també preveu la instal·lació del sistema d'abastament i evacuació d'aigua i la instal·lació de reg i enllumenat urbà.

Una altra de les actuacions previstes és la redefinició dels límits de la parcel·la que dibuixarà una nova geometria de voreres de més amplitud. Des del carrer Pont de Can Claverí, s'establiran dos accessos directes: un per a vianants, que conduirà directament al complex esportiu, i un altre per al trànsit rodat, que connectarà amb l'aparcament. Al carrer de Can Serra, s'hi habilitarà un accés per a vianants i vehicles, amb connexió directa a l'àmbit de la Masia de Can Serra. A la zona sud se situa l'aparcament, amb 77 places per a automòbils estacionats en bateria, incloses les adaptades per a minusvàlids. El carrer de Can Claverí disposarà de 18 places per a automòbils aparcats en filera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada