dimecres, 8 de setembre de 2010

Inauguració de la nova exposició de Quim Conca, el divendres 10 a la nova biblioteca de RubíObservar- mirar. Dibuixos i gravats de Joaquim Conca (enllaç a la seva web)
Del 10 de setembre al 31 de desembre de 2010

Aquesta exposició és una via d’accés al dibuix naturalista, una finestra oberta al coneixement de la flora equatoriana. La representació plàstica que ha fet l’artista incita el públic a un exercici rigorós de concentració, un exercici indispensable per a percebre i comprendre el món de la botànica. Acompanyar el dibuixant en aquest viatge artístic pel món de la morfologia, de les formes, la proporció i les textures, amb la tranquil·litat i el relaxament necessaris que ens portaran a comprendre una mica més l’eterna correspondència entre art i natura.

L’estudi i la pràctica de l’art del gravat han estat per a mi una nova experiència: utilitzar el punxó d’acer per dibuixar sobre el metall, acariciar i pressionar sobre la capa fina de vernís estesa sobre la planxa de coure, la intervenció de l’àcid, la recerca del color per entintar la planxa i arribar finalment, gràcies a la pressió del tòrcul, al moment sempre sorprenent de l’estampació.
Un nou camp de sensacions i emocions!

Lloc: Biblioteca Mestre Martí Tauler. C. Aribau, 5. Rubí
Inauguració: divendres dia 10 de setembre a les 20 h
Horari d’estiu: matí dijous de 10 a 14h. Tardes: de dilluns a divendres,de 16 a 21 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada