dimarts, 21 de setembre de 2010

Jornada de portes obertes aquest cap de setmana del nou centre esportiu del 25 de setembre de Rubí

Dissabte s'inaugura el Centre Esportiu 25 de Setembre a Rubí amb la presència del nedador David Meca.


El Centre esportiu municipal 25 de Setembre, gestionat per Duet Sports, obrirà les seves portes als nous socis l’1 d’octubre. La inauguració oficial es farà però aquest dissabte a partir de les 11.30h en un acte conduit pel nedador David Meca. A partir de les 12 del matí, les autoritats i les entitats esportives de la ciutat estan convidades a fer una visita guiada per les instal·lacions.

Aquesta mateixa visita guiada s’obrirà a tota la ciutadania dissabte a la tarda (de 16 a 28 h) i diumenge en horari de matí i tarda.

Es preveu que la col•locació del monòlit homenatge a l’Associació de donants de sang de Rubí al parc de la Pau i la Natura, que abans ocupava l’espai que actualment ocupa l’obra “Dempeus” a la plaça 11 de setembre, es faci coincidir amb la inauguració del centre esportiu. S’ha pres aquesta decisió pq Pere Ysàs va presidir durant molts anys aquesta associació i té sentit col·locar-la al parc que porta el nom de Parc de la Pau i la Natura “Pere Ysàs”.


El nou complex d’esports ha suposat una inversió de 9,3 milions d’€, ocupa una superfície de 4.215 m2 dels 23.000 m2 que actualment té el parc del Parc de la Pau i la Natura al barri 25 de setembre. El total de la superfície construïda tenint en compte les 4 plantes i les zones d’accés i les pistes de pàdel és d’11.000 m2.

La distribució dels serveis es fa en 4 plantes, de les quals només 1 serà visible des del parc (el 75 % de la instal·lació queda semisoterrada):

• A la primera planta del complex hi haurà un restaurant, una zona de fitness de 500 m2 i 3 sales on es faran més de 100 activitats dirigides setmanals.
• A la planta de sota s’hi ubicarà una piscina de 25 x 12,5 m, la zona d’aigües termals, saunes i spas, sales i consultoris d’estètica, 2 sales d’activitats dirigides i els vestidors.
• Les dues últimes plantes subterrànies seran d’aparcaments amb un total de 190 places de lloguer i rotació.
• A l’espai entre l’edifici i la via del tren hi ha 4 pistes de pàdel.

1 comentari:

  1. David Meca...

    ¡Por Dios, espero que la biblioteca no la inaugure Belén Esteban!

    ;)

    ResponElimina