dijous, 14 d’octubre de 2010

El dissabte 16 l’Ajuntament organitza la 1a. Fira de l’adopció d’animals de companyia

Foto: uns dels gossos que es podran adoptarL’Ajuntament de Rubí organitza aquest dissabte 16 d’octubre la primera Fira de l’adopció d’animals de companyia a la plaça de la Nova Estació, coincidint amb la celebració de la XVI Fira de Sant Galderic, i en col·laboració amb Help Guau, l’empresa que actualment és la responsable del servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia a la nostra ciutat.

A partir de les 11 h, tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin adoptar un gos podran conèixer, en una carpa instal•lada a la plaça, un dels 16 gossos recollits al nostre municipi que hi haurà a la fira, al qual abans hauran pogut conèixer, comprovar el seu caràcter, acaronar-lo, etc. Després d’omplir el formulari amb les seves dades personals per tal de donar d’alta l’animal al Registre Municipal d’animals de companyia amb les dades del nou propietari/a i sense cap tipus de cost econòmic, l’adoptant de l’animal el podrà portar ja a casa seva, amb totes les garanties sanitàries ja que els animals es donaran identificats, esterilitzats i desparasitats..

A més d’aquests animals que es podran adoptar al lloc de la fira, hi haurà un llibre amb fotografies i totes les dades de la resta d’animals que Help Guau té acollits al seu centre d’Argentona, per tal que qui ho desitgi pugui adoptar algun del centenar de gossos que hi ha al centre d’acollida.

D’altra banda, es lliuraran dispensadors de bosses per la recollida dels excrements de gos als propietaris/es que ho demanin, així com informació sobre la tinença responsable d’animals de companyia, què cal fer si perdem el nostre animal, la identificació, cens i esterilització dels animals, com obtenir la llicència per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos i sobre les zones d’esbarjo per a gossos que hi ha a la ciutat.

La Fira d’adopció d’animals de companyia acabarà a les 14 hores.

1 comentari:

  1. Tant de bo s'adoptin molts gossos que, com ningú, no mereixien ser abandonats. Ara bé, a Rubí no és que hi hagi gaire llocs per treure'ls a passejar en les condicions que requereix un gos. I els pocs llocs que tenim cada cop són menys. Un exemple és l'Escardívol, que avui ha aparegut amb un senyal de prohibit gossos. Al facebook existeix un grup ( http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=127389517277558 ) que ja compta amb 75 persones que passegem (o passejàvem?) els nostres gossos a l'Escardívol i que ara no sabem què fer ni on anar. Suposo que a aquells que adoptin un gos demà se'ls informarà també de les carències d'aquesta ciutat pel que fa a llocs realment útils per als gossos.

    Però no nomes em queixo, també aprofito per felicitar-vos per dur a terme aquesta fira d'adopció i esperem que alguns gossos trobin una nova llar que els aculli.

    ResponElimina