dissabte, 20 de novembre de 2010

El pintor rubinenc Xavier Espinola exposa a l’Antiga Estació de Rubí (fins al 9 de gener de 2011)


El pintor i escultor rubinenc, Xavier Espínola, torna a exposar la seva obra a la nostra ciutat, en una nova mostra que es va inaugurar a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació el divendres 19 de novembre.

L’exposició d’aquest artista, que va marxar de la ciutat fa uns trenta anys i ara ha tornat, permetrà als visitants conèixer el seu recorregut artístic i la seva evolució dels darrers temps, un recorregut que compren una dilatada trajectòria d’exposicions i premis tant a nivell nacional com internacional.

L’artista, viatger encuriosit i infatigable, vol que l’espectador pugi deambular per la seva obra i evocar records amb visions romàntiques i al seu torn evanescents dels llocs que per a ell han esdevingut excepcionals fonts d’inspiració, els del seu referent pròxim, allà on l’artista ha gaudit i ha viscut, des de la mítica Havana cubana fins a la Costa Brava o la mateixa ciutat de Rubí.

Aquesta és una mostra fonamentalment d’obra pictòrica, però que també conté alguna escultura, amb obres de gran i petit format que es podrà visitar fins al pròxim 9 de gener de 2011. En les seves obres el color i les textures són els protagonistes. Una exposició magnífica. No la deixeu escapar!!.

L’Antiga Estació es troba al carrer Josep Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.

1 comentari:

  1. Si ens enviés les dades del pintor, li podríem publicar un reportatge a LITERATURA DEL MAÑANA.


    Cordialment,
    LITERATURA DEL MAÑANA
    www.literaturadart.blogspot.com

    ResponElimina